x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident lângă Lugoj. O tânără a murit strivită de propria maşină. Avea doar 26 de ani

Accident lângă Lugoj. O tânără a murit strivită de propria maşină. Avea doar 26 de ani

15 Ian 2020   •   10:27
Accident lângă Lugoj. O tânără a murit strivită de propria maşină. Avea doar 26 de ani
Sursa foto: Observator

O femeie de 26 de ani a murit, miercuri dimineaţa, după ce autoturismul pe care îl conducea s-a răsturnat în afara părţii carosabile pe DN 68A, în zona Lugoj, Dealul Viilor.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Timiş, Elena Megherea, a declarat că s-a intervenit cu o autospecială de primă intervenţie, una de descarcerare, un echipaj SMURD, zece pompieri şi un echipaj SAJ.

"În autoturism se afla doar conducătorul auto, o femeie de 26 de ani care a fost declarată decedată. Victima a fost extrasă de sub autoturism se către echipajul de descarcerare", a anunţat Elena Megherea.

Loredana Musta circula din direcţia Lugoj spre Făget, intenţionând să ajungă la Sudriaş, scrie Lugoj Info. Tânăra de 26 de ani, farmacistă în Lugoj, a pierdut controlul volanului pe DN 68A, iar autoturismul Ford Fiesta pe care-l conducea a ieşit în afara şoselei şi s-a răsturnat.

Din păcate, tânăra nu purta centură de siguranţă, a fost aruncată pe geamul spart al portierei din dreapta, exact în direcţia în care se rostogolea autoturismul. Maşina a căzut pur şi simplu peste ea şi a strivit-o. 

Salvatorii au ajuns foarte repede la locul accidentului, alertaţi de alţi participanţi la trafic, au reuşit să ridice maşina, dar Loredana nu a mai putut fi salvată. 

AGERPRES

×