x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident mortal în județul Brașov

Accident mortal în județul Brașov

03 Aug 2021   •   07:57
Accident mortal în județul Brașov

Un al doilea deces a avut loc după accidentul care a avut loc pe DN1 în județul Brașov, în această dimineață, anunță Poliția Brașov.

În jurul orei 05.10, pe DN1, la km 241, pe sectorul de drum cuprins între localitățile Dridif și Beclean din județul Brașov, a avut loc un accident rutier în care au fost implicate 3 autovehicule.

În urma producerii accidentului rutier au rezultat 6 victime, dintre acestea 5 au fost transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri de specialitate, iar pentru cea de-a 6-a persoană, respectiv unul dintre cei trei conducători auto, a fost declarat decesul de către cadrele medicale sosite la fața locului.

Ulterior, a fost declarat decesul unei alte victime dintre cele 5 transportate la spital.

La testarea celorlalți doi conducători auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 0.

Polițiștii continuă cercetările în cauză, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

Inițial, Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române a anunțat accidentul, cu un deces și patru răniți.

 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: accident mortal