x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident mortal în judeţul Constanţa din cauza unui şofer beat

Accident mortal în judeţul Constanţa din cauza unui şofer beat

23 Dec 2015   •   10:13
Accident mortal în judeţul Constanţa din cauza unui şofer beat

Un tânăr a murit şi alţi doi sunt răniţi în urma unui accident rutier petrecut în noaptea de marţi spre miercuri, pe DN22C, în Satu Nou, localitate aflată în apropierea municipiului Medgidia, când şoferul unei maşini, aflat sub influenţa alcoolului, a intrat în gardul unei case.

Potrivit Serviciului Poliţiei Rutiere (SPR) Constanţa, conducătorul auto, un bărbat de 27 de ani din Satu Nou, a pierdut controlul direcţiei autoturismului la volanul căruia se afla, a părăsit partea carosabilă şi a intrat în coliziune cu gardul unui imobil. Maşina a ajuns apoi într-un şanţ de pe marginea drumului naţional.

În accidentul rutier a murit pe loc pasagerul din dreapta şoferului, un tânăr de 26 de ani. Un alt tânăr de 28 de ani, pasager aflat pe bancheta din spate a autoturismului, şi conducătorul auto au suferit diferite leziuni şi au fost transportaţi cu ambulanţele la spitalul de la Medgidia. Ulterior, ei au fost transferaţi la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţe Constanţa.

Conform lucrătorilor SPR, conducătorul auto avea o alcoolemie de 0,29 miligram/litru alcool pur în aerul expirat.

Pe numele şoferului a fost deschis dosar penal pentru infracţiunile de omor şi vătămare corporală din culpă, precum şi pentru conducerea unui autoturism pe drumurile publice sub influenţa băuturilor alcoolice.

×