x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident pe DN 1- Valea Prahovei. Un mort și mai mulți răniți

Accident pe DN 1- Valea Prahovei. Un mort și mai mulți răniți

11 Aug 2016   •   08:18
Accident pe DN 1- Valea Prahovei. Un mort și mai mulți răniți
Sursa foto: Victor Stroe

O persoană a decedat și mai multe au fost rănite într-un accident care s-a petrecut în noaptea de miercuri spre joi pe DN 1 - Valea Prahovei, între Azuga și Bușteni, în eveniment fiind implicate un autoturism cu nouă ocupanți și o camionetă.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Prahova, Marian Popescu, din primele cercetări efectuate la fața locului se pare că o camionetă, care transporta gogoșari și care se deplasa pe sensul de mers către Brașov al DN 1, a pătruns pe contrasens intrând în coliziune cu un autoturism de tip 8 +1 în care se aflau nouă persoane.

Accidentul a avut loc pe DN 1, la km 134 între Azuga și Bușteni, iar în urma impactului, o persoană a decedat, o alta a rămas încarcerată și alte câteva au fost rănite.

Persoana decedată este un pasager din autoturism, a precizat Popescu.

Reprezentantul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Prahova, Marius Mihai, a precizat că o altă persoană a fost încarcerată, iar alte șapte au suferit răni multiple, acestea fiind transportate la spital cu ambulanțele SMURD și cele ale Serviciului Județean de Ambulanță Prahova.

Autoturismul este înmatriculat în județul Cluj, iar ocupanții sunt din Turda care mergeau în Europa, fiind cunoștințe ale șoferului, a mai menționat Popescu.

Traficul a fost restricționat pe DN 1, în zona producerii accidentului.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: accident