x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Aglomerație la metrou, după ce unui călător i s-a făcut rău. A fost nevoie de intervenția SMURD

Aglomerație la metrou, după ce unui călător i s-a făcut rău. A fost nevoie de intervenția SMURD

07 Oct 2020   •   09:14
Aglomerație la metrou, după ce unui călător i s-a făcut rău. A fost nevoie de intervenția SMURD
Sursa foto: FB Iulian Urban

Sute de călători au rămas blocați pe peronul de la Piața Unirii 1 după ce unui călător i s-a făcut rău în vagonul de metrou. A fost necesară intervenția SMURD pentru ajutorarea celui în pericol. Peronul a devenit tot mai aglomerat pe măsură ce oamenii continuau să sosească în stație. Poliția a realizat un cordon în jurul vagonului unde s-a întâmplat incidentul.

"Metrorex informează că astăzi, 07.10.2020, începând cu ora 07:05, pe Magistrala 1 de metrou, circulaţia trenurilor de metrou s-a desfăşurat cu dificultate din motive independente şi nedorite de Metrorex (urgenţă medicală ce a necesitat intervenţia echipajelor SMURD, care au acţionat la faţa locului - în tren, conform procedurilor medicale). Pentru asigurarea deplasării celorlalţi călători, circulaţia trenurilor s-a desfăşurat în sistem pendulă între staţiile Piaţa Unirii 1 şi Timpuri Noi", se arată într-un comunicat de presă remis de Metrorex miercuri dimineața.

Circulaţia trenurilor a fost reluată în condiţii normale la ora 07.50. 

×