x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Aglomerație pe Autostrada Soarelui. Coloană de mașini pe doi kilometri

Aglomerație pe Autostrada Soarelui. Coloană de mașini pe doi kilometri

23 Mai 2021   •   16:59
Aglomerație pe Autostrada Soarelui. Coloană de mașini pe doi kilometri

Este aglomerație pe sensul de mers către București al Autostrăzii Soarelui, iar pe unele tronsoane s-au format coloane de mașini. Polițiștii recomandă șoferilor rute alternative, transmite Centrul Infotrafic din IGPR. 

S-au format coloane de mașini în mișcare la kilometrul 14, localitatea Cernica, jud. Ilfov (coloană de aproximativ 200 de metri), la kilometrul 71, localitatea Dor Mărunt, jud. Călărași (coloană de aproximativ 1 km) și la kilometrul 160, Pod.Cernavodă (coloană de aproximativ 2 km).

Pentru evitarea aglomerării, polițiștii recomandă următoarele rute alternative:

DN 2A Constanța – Hârșova – Slobozi - Urziceni – DN 2 – București;
A2 – Fetești sau Drajna - DN 3A – Lehliu-Gară - DN 3 – Fundulea – București.

„Conducătorii auto care încheie coloane de autovehicule ce încetinesc sau opresc brusc sunt sfătuiți să pună în funcţiune luminile de avarie, pentru a-i atenţiona pe şoferii din spate să reducă din timp viteza”, au transmis polițiștii.

Până la finalul lunii mai, se desfășoară lucrări de reparații a părții carosabile pe autostrada A2 București-Constanța, pe tronsonul kilometric 64+700 metri (Lehliu Gară/CL) – 71+500 metri (Dor Mărunt/CL). Din acest motiv, traficul rutier este restricționat pe sensul către București, fiind deviat pe sensul către litoral, unde se circulă pe câte o bandă în ambele direcții.

Tot pe Autostrada A2 București-Constanța, între kilometrii 156+700 m și 160+100 m (Podul Cernavodă), din cauza lucrărilor de reparații, până la finalul lunii mai, circulația este restricționată pe calea 2 (sensul către București), traficul fiind deviat pe calea 1, unde se circulă pe câte o bandă, în ambele sensuri.

De asemenea, a fost instituită restricție de circulație și la kilometrul 14+033 de metri, în zona localității Cernica, județul Ilfov, pe banda de urgența și pe prima bandă, pe ambele sensuri de deplasare, pentru a permite efectuarea lucrărilor de reparație a rosturilor de dilatație a podului.

Mediafax

×
Subiecte în articol: aglomeratie autostrada soarelui