x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Aglomerație pe Valea Prahovei. Trafic intens pe litoral

Aglomerație pe Valea Prahovei. Trafic intens pe litoral

14 Aug 2021   •   11:57
 Aglomerație pe Valea Prahovei. Trafic intens pe litoral

Circulația se desfășoară îngreunat, sâmbătă, pe DN 1 - Valea Prahovei, iar în zona localității Comarnic, pe sensul de urcare către Brașov, se circulă în coloană. Aglomerație este și pe drumul spre litoral, iar între Agigea și Eforie Nord și între Eforie Sud și Eforie Nord se circulă în coloană.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, sâmbătă, se înregistrează valori crescute de trafic pe DN 1 Ploiești –Brașov, astfel că se circulă în coloană în zona localității Comarnic, pe sensul de urcare către Brașov.

Trafic intens se înregistrează și pe raza stațiunilor Bușteni și Azuga în ambele sensuri.

Trafic intens este pe DN 39 Constanța – Mangalia, circulându-se în coloană între Agigea și Eforie Nord, în ambele sensuri, și între stațiunile Eforie Sud și Eforie Nord, pe sensul către Constanța.

În coloană se circulă și la ieșirea de pe Autostrada A1 București – Pitești, către DN 7 Pitești – Râmnicu Vâlcea, în zona localității Bascov, județul Argeș.

Pe Autostrada A2 București – Constanța se circulă în condiții de fluență, fără tronsoane pe care să se formeze colane de autovehicule.

Pentru reducerea riscului rutier, polițiștii le recomandă șoferilor care se deplasează către diverse zone turistice să respecte limitele legale de viteză și indicațiile polițiștilor, să se asigure şi să semnalizeze când schimbă banda de circulație sau direcția de deplasare, să pună în funcțiuni luminile de avarie când încheie o coloană care oprește sau încetinește brusc. Pe autostradă, șoferii sunt sfătuiți să acorde prioritate când părăsesc spațiile de servicii și să nu circule pe banda de urgență.

Mediafax

×
Subiecte în articol: aglomeratie dn1 valea prahovei