x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Aglomerație pe Valea Prahovei. Trafic intens și spre litoral

Aglomerație pe Valea Prahovei. Trafic intens și spre litoral

20 Aug 2021   •   16:10
Aglomerație pe Valea Prahovei. Trafic intens și spre litoral

Coloane lungi de mașini s-au format, vineri după amiază, pe mai multe drumuri din zonele turistice din România. Cele mai afectate sunt șoselele de pe Valea Prahovei și de pe litoral.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române anunță că este aglomerație pe DN 1 Ploiești – Brașov (Valea Prahovei), astfel că se circulă în coloană între Poiana Țapului și centrul stațiunii Bușteni pe sensul de urcare către Brașov.

Trafic intens se înregistrează și pe celălalt sens, între Predeal și Bușteni.

În ceea ce privește șoselele de pe litoral, vineri după prânz, se circulă pe alocuri în coloană pe DN 39 Constanța – Mangalia, între Agigea și Eforie Nord, pe sensul către Mangalia, și între stațiunile Eforie Sud și Eforie Nord, pe sensul către Constanța.

În coloană se circulă și la ieșirea de pe Autostrada A1 București – Pitești, către DN 7 Pitești – Râmnicu Vâlcea, în zona localității Bascov, județul Argeș.

Pe Autostrada A2 București – Constanța sunt semnalate valori ridicate de trafic, fără tronsoane pe care să se formeze coloane de autovehicule.

Pentru a nu avea probleme, șoferilor li se recomandă să respecte limitele legale de viteză și indicațiile polițiștilor, să se asigure şi să semnalizeze când schimbă banda de circulație sau direcția de deplasare și să pornească luminile de avarie când încheie o coloană care oprește sau încetinește brusc.

Mediafax

×
Subiecte în articol: aglomeratie valea prahovei litoral