x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Autoritățile anunță al 13-lea deces, după incendiul de la Spitalul din Neamț. Este vorba despre o femeie în vârstă de 72 de ani

Autoritățile anunță al 13-lea deces, după incendiul de la Spitalul din Neamț. Este vorba despre o femeie în vârstă de 72 de ani

19 Noi 2020   •   18:38
Autoritățile anunță al 13-lea deces, după incendiul de la Spitalul din Neamț. Este vorba despre o femeie în vârstă de 72 de ani

UPDATE  Încă un pacient transferat de la Terapia Intensivă din Piatra Neamţ la Iaşi, în urma incendiului de sâmbătă, a murit, joi, la Spitalul de la Leţcani.

Este vorba despre o femeie transferată după incendiul care a avut loc sâmbătă în Terapia Intensivă a Spitalului Judeţean Neamţ.

Zece oameni au murit în urma incendiului devastaror la Secţia ATI a Spitalului Judeţean Piatra Neamţ.

Şase răniţi au fost transportaţi la Spitalul de la Leţcani, judeţul Iaşi. Dintre aceștia, o femeie în vârstă de 72 de ani a murit miercuri, anunță Mediafax.

 

Stire initiala Un pacient transferat de la Spitalul Județean Piatra Neamț la Spitalul din Pașcani, în urma incendiului de sâmbătă, a murit. Este al 12-lea deces înregistrat în urma incendiului. Pacientul a fost în secţia ATI arsă.

Managerul Spitalului de Boli Infecțioase Iași, Carmen Dorobăț, a declarat că un pacient transferat de la Neamț la Iași a murit.

„Cu regret trebuie să anunțăm că a decedat un pacient din cei 6 de la Neamț. Este vorba despre o femeie de 72 ani cu multiple comorbidități", a spus Carmen Dorobăț.

10 oameni au murit în urma unui incendiu devastaror la Secţia ATI a Spitalului Judeţean Piatra Neamţ. Mai mulți pacienţi bolnavi de Covid 19 au fost transferaţi în Iași.

Ulterior, un pacient transferat de la UPU a Spitalului Județean Piatra Neamț la secția ATI a Spitalului Municipal Pașcani a murit. Acesta suferea de pancreatită acută, era în stare gravă, cu comorbidităţi.

 

×
Subiecte în articol: deces pacient Piatra Neamț l