x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Alertă cu bombă la Arad. O valiză a fost lăsată în fața unei clădiri. Bagajul suspect revendicat de proprietar

Alertă cu bombă la Arad. O valiză a fost lăsată în fața unei clădiri. Bagajul suspect revendicat de proprietar

04 Iun 2021   •   15:43
Alertă cu bombă la Arad. O valiză a fost lăsată în fața unei clădiri. Bagajul suspect revendicat de proprietar

UPDATE: Autoritățile anunță că a fost vorba despre o alarmă falsă. Se pare că un bărbat a uitat valiza pe stradă și, după ce a aflat despre mobilizarea de forțe, s-a întors să o recupereze.Omul este inginer și făcea o intervenție în zonă și susține că a uitat valiza acolo din cauză că avea și un laptop și din grabă a plecat fără valiză după ce a scos-o din mașină.

Bărbatul era vizibil afectat și spune că a aflat de alertă de pe internet și s-a prezentat rapid la fața locului. Omul discută cu forțele de ordine în încercarea de a-și ridica valiza despre care spune că conține doar scule. Oamenii legii au primit însă alerta prin 112 privind aceeași valiză despre care apelantul spunea că ar conține o bombă. Echipajele de la SRI vor verifica valiza înainte de o înapoia către bărbatul care a venit să o revendice.

Știre inițială: Alertă cu bombă în orașul Arad. O valiză suspectă a fost lăsată în fața Palatului Copiilor. Zona a fost blocată de polițiști și de pirotehniști.

O valiză suspectă a fost găsită vineri în fața Palatului Copiilor din orașul Arad.

Incidentul a fost anunțat la 112 de un bărbat, iar la fața locului s-au deplasat numeroase echipe de la Poliție, Jandarmerie și SMURD.

Aceștia au izolat zona pentru a le permite pirotehniștilor să acționeze.

La fața locului se află o echipă pirotehnică de la IPJ Timiș și specialiști SRI.

Incidentul se produce la doar câteva zile după ce un om de afaceri din Arad a murit în urma unei explozii care ar fi fost provocată de un dispozitiv montat în mașină.

Mediafax

×
Subiecte în articol: alerta cu bomba arad