x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Arad: Un băiețel s-a grăbit să își cunoască mama și s-a născut în ambulanța SMURD

Arad: Un băiețel s-a grăbit să își cunoască mama și s-a născut în ambulanța SMURD

07 Apr 2021   •   20:11
Arad: Un băiețel s-a grăbit să își cunoască mama și s-a născut în ambulanța SMURD

 Un băiețel s-a grăbit să își cunoască mama, o tânără de 24 de ani, din Ignești, județul Arad, și s-a născut în ambulanța SMURD, înainte ca echipajul să ajungă la maternitate.

Echipajul SMURD de la Sebiș a preluat-o pe tânăra de 24 ani, însărcinată, sub monitorizare permanentă, deoarece avea contracții la interval de un minut.

Cei trei paramedici din ambulanța SMURD și-au dat seama că nu vor ajunge cu femeia la maternitate și au decis să meargă spre Spitalul din orașul Sebiș, doar că băiețelul a fost mult prea grăbit.

Copilul s-a născut când ambulanța a ajuns în curtea spitalului, înainte ca femeia să ajungă propriu-zis în unitatea medicală.

Nașterea a fost supravegheată de medicul din spital, doctorul Claudia Dima, ajutat de paramedicii de pe echipajul SMURD, respectiv plt.maj. Lucian Palcu, plt. maj. Sebastian Rus, plt. maj. Ciprian Pop.

După ce s-a născut băiețelul, atât el, cât și mama au fost redirecționați spre Spitalul Matern din Arad.

Potrivit ISU Arad, pe drum echipajul SMURD a fost întâmpinat de un echipaj SAJ cu medic, care a preluat bebelușul și pe mama acestuia, amândoi în stare bună.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: bebelus nascut in SMURD