x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Astăzi se alege noul manager al Spitalului din Piatra Neamț

Astăzi se alege noul manager al Spitalului din Piatra Neamț

17 Noi 2020   •   11:52
Astăzi se alege noul manager al Spitalului din Piatra Neamț

Șefii de secții din Spitalul Județean de Urgență din Piatra Neamț și membrii Comitetului Director al SJU se vor reuni marți pentru a nominaliza un nou manager, după ce Lucian Micu și-a anunțat, luni, demisia.

„La ora 13.00 a fost convocată o ședință pentru a fi ales noul manager. La ședință vor participa doar șefii de secție și membrii Comitetului Director al SJU, care trebuie să nominalizeze persoana care va prelua conducerea spitalului”, au declarat pentru MEDIAFAX surse din conducerea Consiliului Județean Neamț.

Managerul Spitalului Județean de Urgență Piatra Neamț, Lucian Micu, și-a anunțat, luni, demisia, pe care o va depune marți la prima oră: „Unii cu medicina, alții cu banii. Între acestea mai apare și politica”. Decizia vine după ce 10 oameni și-au pierdut viața în incediul de la ATI, scrie Mediafax

Lucian Micu a fost numit la conducerea Spitalului Județean de Urgență Piatra Neamț în urmă cu o lună și este al 8-lea director al spitalului numit în mai puțin de un an.

În timpul incendiului produs sâmbătă la secția ATI a Spitalului Județean din Piatra Neamț au murit 10 persoane, pacienți intubați, bolnavi de Covid 19. Unul dintre medicii care a încercat să-i salveze pe pacienți a suferit numeroase arsuri și a fost transportat pentru tratament la un spital din Belgia.

 

×
Subiecte în articol: manager spital piatra neamţ