x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Atenție șoferi: Rute ocolitoare pentru localitatea Cartojani, aflată în carantină

Atenție șoferi: Rute ocolitoare pentru localitatea Cartojani, aflată în carantină

23 Iul 2020   •   11:17
Atenție șoferi: Rute ocolitoare pentru localitatea Cartojani, aflată în carantină
Sursa foto: Lucian Alecu

Prefectura județului Giurgiu a anunțat rutele ocolitoare pentru localitatea Cartojani, comuna Roata de Jos, care este de miercuri în carantină, după ce au fost depistate peste 30 de cazuri de COVID-19.

Potrivit unui comunicat al Prefecturii județului Giurgiu, rutele ocolitoare au fost stabilite de IPJ Giurgiu în colaborare cu Primăria comunei Roata de Jos.

„Ca urmare a instituirii măsurii de carantină pentru localitatea Cartojani din comuna Roata de Jos, județul Giurgiu, Instituția Prefectului Județul Giurgiu vă aduce la cunoștință că au fost stabilite rutele ocolitoare ale zonei carantinate, după cum urmează: pentru persoanele care se deplasează în localitatea Gratia, jud. Teleorman, accesul se va face din A1 km 49 prin localitatea Corbii Mari, jud. Dâmbovița, pe DJ 701 și pe DJ 601 Roata – Poeni - Gratia”, au transmis reprezentanții Prefecturii.

În localitatea Cartojani a fost instituită carantina, începând de miercuri, după ce au fost înregistrate 32 de cazuri de COVID-19 la o populație de 3.600 de locuitori.

Mediafax

×
Subiecte în articol: rute ocolitoare cartojan carantină