x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Aterizare de urgență pe aeroportul din Timișoara: Unei pasagere i s-a făcut rău

Aterizare de urgență pe aeroportul din Timișoara: Unei pasagere i s-a făcut rău

21 Ian 2021   •   12:52
Aterizare de urgență pe aeroportul din Timișoara: Unei pasagere i s-a făcut rău

Avionul București – Madrid a aterizat de urgență la Timișoara, miercuri, după ce unei femei i s-a făcut rău la bord. Testul rapid pentru COVID-19 a ieșit pozitiv.

Avionul București – Madrid a aterizat de urgență la Timișoara, după ce o femeie a acuzat stări de rău.

Femeii i s-a făcut un test rapid pentru depistarea COVID-19, care a ieșit pozitiv.

Pasagera a fost dusă la Spitalul Municipal Timișoara, a declarat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Ambulanței Timiș, Florin Crișan.

Cei peste 180 de pasageri din avionul București – Madrid, care a aterizat de urgență la Timișoara, după ce unei femei i s-a făcut rău, stau de ore bune în aeroport, în zona securizată.

Gabriela Halmi, purtătorul de cuvânt al Aeroportului Internațional „Traian Vuia” din Timișoara a declarat, pentru MEDIAFAX, că avionul a aterizat la ora 9.49.

„A fost o cursă aeriană a companiei Tarom, pe ruta București – Madrid cu 183 de pasageri la bord și s-a intervenit ca urgență medicală. (...). Pasagerii sunt pe Aeroport și despre ce s-a întâmplat în interiorul aeronavei doar compania Tarom poate spune”, a spus Halmi.

Întrebată despre pasagerii care ar fi trebuit să ajungă la Madrid, Halmi a spus că la ora transmiterii știrii aceștia sunt încă în Aeroport.

„Pasagerii în momentul de față sunt în Aeroport, în zona securizată, în spate, și când urmează să plece aeronava noi anunțăm”, a precizată Gabriela Halmi.

Reprezentanții DSP Timiș ar trebui să decidă dacă pasagerilor li se va face un test rapid pentru depistarea COVID-19, după ce femeia de 65 de ani, căreia i s-a făcut rău, a fost diagnosticată cu noul coronavirus, cu ajutorul uui test rapid, la preluarea de pe aeroport de un echipaj al Ambulanței.

 

×