x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Baia Mare: Un contrabandist urmărit de Poliție a făcut un accident și a ajuns cu mașina în râu

Baia Mare: Un contrabandist urmărit de Poliție a făcut un accident și a ajuns cu mașina în râu

16 Iun 2021   •   11:54
Baia Mare: Un contrabandist urmărit de Poliție a făcut un accident și a ajuns cu mașina în râu

Un contrabandist a făcut un accident și a ajuns cu mașina în râu în timp ce încerca să scape de polițiștii de frontieră care-l urmăreau. El a fost salvat chiar de polițiști și apoi a ajuns la spital.

Potrivit Poliției de Frontieră, accidentul a avut loc marți între Valea Vișeului și Bistra. Polițiștii au văzut o mașina care se deplasa cu mare viteză, iar la volan se afla o persoană despre care anchetatorii „dețineau date că are preocupări în sfera activităților de contrabandă”.

Ei au încercat să oprească mașina, dar șoferul a accelerat și a provocat un accident de circulație. În urma impactului mașina urmărită de polițiști a ajuns în râul Vişeu, șoferul fiind grav accidentat.

Imediat, poliţiştii de frontieră au acordat primul ajutor si au anunțat accidentul la 112.

„La fața locului s-au prezentat două echipaje de ambulanță și două echipaje SMURD care au acordat primul ajutor pasagerilor autoturismului avariat, precum și șoferului autoturismului căzut în râul Vișeu, care a fost transportat la spital. De asemenea, a fost anunțat un echipaj de la Poliția Orașului Vişeu de Sus care derulează cercetări cu privire la producerea accidentului”, au anunțat polițiștii de frontieră.

În autoturismul urmărit au fost găsite numeroase țigări.

„Au fost descoperite 5 colete învelite în folie de culoare neagră, care conţineau 2.990 de pachete cu țigări, de proveniență Belarus și Duty Free, de diferite mărci, în valoare de 34.983 lei. În cauză poliţiştii de frontieră derulează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Vişeu de Sus, la final urmând a fi luate măsurile legale ce se impun”, au precizat anchetatorii.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: contrabandist