x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Bătaie cu final dramatic la Cernavodă: Un bărbat a fost înjunghiat în stradă

Bătaie cu final dramatic la Cernavodă: Un bărbat a fost înjunghiat în stradă

04 Oct 2019   •   11:28
Bătaie cu final dramatic la Cernavodă: Un bărbat a fost înjunghiat în stradă

Un conflict iscat în noaptea de joi spre vineri, la Cernavodă, între doi bărbaţi, a dus la înjunghierea unuia dintre ei, victima fiind găsită pe o stradă din localitate, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa.

Bărbatul rănit, înjunghiat în zona claviculei, a fost transportat la spital.

"Poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Cernavodă au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe strada Seimeni se află o persoană de sex masculin care ar fi fost înjunghiată. Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au identificat persoana în cauză ca fiind un bărbat, de 35 de ani, din oraşul Cernavodă, care prezenta o plagă înjunghiată în zona claviculei. Acesta a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale", a anunţat IPJ.

Poliţiştii l-au identificat pe bărbatul bănuit că ar fi comis fapta, în vârstă de 29 de ani, care a fost transportat la spital pentru investigaţii medicale, acesta prezentând o fractură de umăr.

"Niciunul dintre bărbaţi nu a rămas internat", au menţionat reprezentanţii IPJ.

Conform sursei citate, în urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că, în cursul nopţii, pe fondul consumului de alcool, între cei doi a izbucnit un conflict spontan, în urma căruia bărbatul de 29 de ani l-a înjunghiat cu un cuţit pe cel de 35 de ani, acesta din urmă lovindu-l pe primul cu un obiect contondent.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de loviri sau alte violenţe. AGERPRES

×