x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Botoșani: Intervenție de 5 ore a pompierilor pentru stingerea unui incendiu care a cuprins o casă

Botoșani: Intervenție de 5 ore a pompierilor pentru stingerea unui incendiu care a cuprins o casă

12 Dec 2020   •   11:30
Botoșani: Intervenție de 5 ore a pompierilor pentru stingerea unui incendiu care a cuprins o casă

Pompierii din Botoșani au intervenit timp de cinci ore în noaptea de vineri spre sâmbătă pentru stingerea unui incendiu care a cuprins o casă din comuna Corni.

Potrivit ISU Botoșani, flăcările care au afectat o casă construită recent au pornit cele mai probabil de la un scurtcircuit.

Proprietarul nu era acasă când a izbucnit incendiul, acesta fiind sesizat de un cetățean care trecea cu mașina prin zonă.

La fața locului s-au deplasat pompierii militari din cadrul Detașamentului de Pompieri Botoșani, cu trei autospeciale cu apă și spumă și o ambulanță SMURD, dar și pompierii voluntari din comuna Corni, cu o autospecială cu apă și spumă.

La sosirea forțelor de intervenție, ardeau acoperișul casei pe o suprafață de circa 150 de metri pătrați, bunurile dintr-o cameră, existând posibilitatea de propagare a flăcărilor la întreaga construcție, dar și la alte clădiri din gospodărie.

Pentru stingerea incendiului și înlăturarea efectelor au intervenit 17 pompierii militari și voluntari, aproape cinci ore.

Nu au fost înregistrate victime.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: botosani incendiu