x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Botoşani: O persoană decedată şi trei rănite după un accident violent pe E 58

Botoşani: O persoană decedată şi trei rănite după un accident violent pe E 58

12 Sep 2016   •   15:39
Botoşani: O persoană decedată şi trei rănite după un accident violent pe E 58
Sursa foto: Foto: http://stiri.botosani.ro/

O persoană a murit, iar alte trei au fost rănite, în urma unui accident rutier petrecut luni după amiază pe drumul european E 58, pe raza comunei Băluşeni din judeţul Botoşani. 

Accidentul a avut loc într-o curbă periculoasă, în momentul în care şoferul unui autoturism Nissan a pierdut controlul asupra volanului şi a intrat pe contrasens, lovind în plin o autoutilitară Mercedes Benz. 

În urma impactului, o femeie de 63 de ani, care se afla pe scaunul din dreapta al autoturismului, a rămas încarcerată. Ea a fost transportată în stop cardio-respirator la Spitalul Judeţean de Urgenţă Mavromati, unde a decedat. 

'Accidentul a avut loc într-o curbă deosebit de periculoasă semnalizată corespunzător. În urma verificărilor efectuate cu ocazia cercetărilor la faţa locului reiese că accidentul s-a produs pe fondul pierderii controlului asupra direcţiei de deplasare, autoturismul Nissan pătrunzând pe contrasens şi impactând frontal autoutilitara Mercedes', a afirmat ofiţerul Eduard Iacob de la Serviciul Poliţiei Rutiere. 

În accident au mai fost răniţi şoferul vinovat de producerea accidentului, un bărbat în vârstă de 66 de ani, dar şi şoferul autoutilitarei şi un pasager din dreapta acestuia. AGERPRES

×