x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Caraș-Severin: Forțe impresionante pentru căutarea unor copii de 3 și 5 ani, dispăruți de acasă

Caraș-Severin: Forțe impresionante pentru căutarea unor copii de 3 și 5 ani, dispăruți de acasă

03 Iun 2021   •   09:03
Caraș-Severin: Forțe impresionante pentru căutarea unor copii de 3 și 5 ani, dispăruți de acasă
Sursa foto: Hepta

Forțe impresionante, printre care și un elicopter, sunt implicate joi dimineața în acțiunea de căutare a doi copii, de 3 și 5 ani, dispăruți de acasă.

Potrivit IPJ Caraș-Severin, căutările minorilor de 3 și 5 ani, din Globurău, s-au desfășurat fără întrerupere de la momentul sesizării.

De joi dimineața, un elicopter IGAV cu un echipaj la bord survolează întreaga zonă împădurită din apropierea localității de dispariție.

La acțiune participă joi dimineața peste 250 de persoane, suplimentar față de cele angrenate pe timpul nopții. Aproape 100 de polițiști, 20 de jandarmi, inclusiv jandarmi montani, 41 de pompieri militari, 8 specialiști Salvamont, voluntari, pădurari și localnici care cunosc foarte bine zona, împărțiți în echipe, au împânzit întreaga zonă de căutare.

La fața locului se acționează în continuare cu doi câini, urmând a fi adus un al treilea câine antrenat în misiuni de căutare-salvare aparținând Serviciului Salvamont Caraș-Severin.

Cei doi copii, de 3 și 5 ani, sunt frați și au dispărut de la domiciliul din satul Globurău, comuna Mehadia.

„Astăzi, 03 iunie, la ora 00.10, polițiști din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Mehadia au fost sesizați despre faptul că în cursul serii, în jurul orei 20.00, Frățilă Florin Gheorghe, de 5 ani, și Frățilă Maria Magdalena, de 3 ani, au plecat de la domiciliu și nu au mai revenit până în prezent”, a transmis IPJ Caraș-Severin.

Cei care pot furniza informații cu privire la cei doi minori dispăruți sunt rugați să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze 112.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: copii disparuti