x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Caraş-Severin: Transport de material lemnos fără documente legale

Caraş-Severin: Transport de material lemnos fără documente legale

22 Iun 2019   •   18:51
Caraş-Severin: Transport de material lemnos fără documente legale

Poliţiştii au oprit pentru control, pe DJ 683, în localitatea Zăvoi, două autocamioane care transportau material lemnos fără documente legale. Şoferii autocamioanelor sunt din judeţele Mehedinţi şi Caraş-Severin.

"Din primele verificări, s-a stabilit că în cele două autoutilitare aceştia ar fi transportat o cantitate de material lemnos mai mare cu peste 32 metri cubi lemn de esenţă molid şi fag decât cantitatea înscrisă pe avizele de însoţire a lemnului emise la aceeaşi dată. Cei peste 32 metri cubi material lemnos esenţă fag şi molid, în valoare de aproximativ 6.600 lei, rezultaţi în plus faţă de cele înscrise în documentele de transport, au fost ridicaţi în vederea confiscării şi predaţi în custodie Ocolului Silvic Oţelu Roşu", a precizat sâmbătă purtătorul de cuvânt al IPJ Caraş-Severin, Alina Boeru.

Alina Boeru a adăugat că s-a dispus confiscarea unui ansamblu de vehicule format din cap tractor şi remorcă, în valoare de aproximativ 70.000 de euro, folosit la comiterea faptei. De asemenea şoferii celor două autoutilitare au fost sancţionaţi cu amenzi totalizând 8.000 de lei.

În prezent, poliţiştii din cadrul Serviciului de Ordine Publică - Compartimentul Combaterea Delictelor Silvice Caraş-Severin continuă acţiunile pe această linie şi în perioada următoare.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: taieri ilegale lemn