x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Caz șocant în Capitală! Un tânăr s-a aruncat în gol, de pe acoperişul unui bloc

Caz șocant în Capitală! Un tânăr s-a aruncat în gol, de pe acoperişul unui bloc

de Alice Petrescu    |    05 Mar 2021   •   15:32
Caz șocant în Capitală! Un tânăr s-a aruncat în gol, de pe acoperişul unui bloc

Un tânăr de 22 de ani s-a aruncat în gol, vineri dimineață, de pe acoperişul unui cămin din sectorul 3 al Capitalei. Motivele pentru care a recurs la acest gest nu sunt cunoscute, deşi negociatorii au stat de vorbă cu el, câteva ore, încercând să-l convingă să renunţe la ideea unui salt mortal.

Nici măcar fosta iubită, ajunsă la fața locului, nu a putut face nimic pentru a-l convinge să coboare. Tânărul a refuzat orice dialog iar în cele din urmă a sărit în gol de pe acoperişul căminului pentru studenţi.

Medicii au intervenit imediat și l-au resuscitat, apoi a fost transportat de urgență la Spitalul Bagdasar-Arseni din Capitală! Din păcate, în ciuda eforturilor cadrelor medicale de a-i salva viața, i-a fost declarat decesul. 

Dacă exista o mică fărâmă ca persoana să-și dorească să fie salvată acționam, spune maiorul ISU Adrian Dinu despre tânărul care s-a aruncat de pe un bloc din Capitală.

„A repetat că se aruncă dacă noi calăm scara și dacă noi încercăm vreo procedură de forță. Nu putem vorbi de un eșec. Suntem profesioniști. Dacă exista o mică fărâmă ca persoana să-și dorească să fie salvată ca noi să simțim că puteam să acționăm, acționam”, spune maiorul Adrian Dinu din cadru ISU București.

Deși autoritățile erau conștiente de incident și de planurile tânărului, la fața locului nu a venit vreun echipaj de pompieri care să aibă în dotare și saltea pneumatică, pe motiv că nu poate fi amplasată din cauza gardurilor și copacilor din jurul blocului.

 

 

×
Subiecte în articol: isu tanar bloc sinucidere