x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Caz ȘOCANT la Constanța: O minoră a fost vândută cu 500 de euro unui proxenet

Caz ȘOCANT la Constanța: O minoră a fost vândută cu 500 de euro unui proxenet

11 Mar 2020   •   10:34
Caz ȘOCANT la Constanța: O minoră a fost vândută cu 500 de euro unui proxenet

Un bărbat de 39 de ani a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, după ce a încercat să vândă unui proxenet o minoră contra sumei de 500 de euro. Acesta a fost prins în flagrant de polițiști.

Procurorii DIICOT Constanța au reținut un bărbat în vârstă de 39 de ani, care este suspect că a făcut trafic cu minori.

„În cauză s-a stabilit că, la data de 05.03.2020, organele de urmărire penală s-au sesizat din oficiu cu privire faptul că, la începutul anului 2020, prin inducere în eroare, inculpatul R.V., în vârstă de 39 de ani, ar fi recrutat o victimă de sex feminin în scopul obligării acesteia la practicarea prostituției”, a informat DIICOT.

În toată această perioadă, bărbatul a ascuns victima în mai multe locații din Constanța și a încercat să o vândă pe minoră pentru suma de 500 de euro unui alt proxenet, însă a fost prins în flagrant de procurori.

„La data de 09.03.2020, procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Constanța împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul BCCO Constanța au efectuat o acțiune de prindere în flagrant a inculpatului R.V. în momentul în care acesta încerca tranzacționarea victimei către o altă persoană, în schimbul sumei de 500 de euro”, au mai transmis reprezentanții DIICOT.

Procurorii, împreună cu ofițeri BCCO, au efectuat și două percheziții la locuințe din Constanța, de unde au ridicat o agendă, un telefon mobil și cheile ce proveneau de la sistemul de închidere al ultimei locații în care a fost adăpostită victima.

Tribunalul Constanța a decis, marți, arestarea preventivă a suspectului pentru 30 de zile.

Mediafax

×