x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Ciorogârla iese din carantină. Ce măsuri se aplică în continuare

Ciorogârla iese din carantină. Ce măsuri se aplică în continuare

26 Noi 2020   •   17:46
Ciorogârla iese din carantină. Ce măsuri se aplică în continuare
Sursa foto: Lucian Alecu

Ciorogârla iese din carantină, urmând să i se aplice măsurile Comitetului Județean pentru Siutații de Urgență Ilfov dispuse pentru localitățile necarantinate, a informat, joi, Prefectura.

CJSU Ilfov a adoptat, în şedinţa de joi, o hotărâre conform căreia, având în vedere că în Ciorogârla rata de incidenţă cumulată a cazurilor de COVID-19 în ultimele 14 zile este mai mare de 3 la mia de locuitori, respectiv 4,45 cazuri la mia de locuitori, după încetarea aplicabilităţii măsurii de carantină zonală instituite prin Ordinul şefului DSU din 13 noiembrie, începând de joi, 26 noiembrie, ora 20,00, până pe 6 decembrie, ora 20,00, se pun în aplicare prevederile Hotărârii CJSU nr. 52 din 23 noiembrie, respectiv:

- activitatea cu publicul a operatorilor economici care desfăşoară activităţi de preparare, comercializare şi consum al produselor alimentare şi/sau băuturilor alcoolice şi nealcoolice, de tipul restaurantelor şi cafenelelor, în interiorul clădirilor este interzisă.

- activitatea restaurantelor şi a cafenelelor din interiorul hotelurilor, pensiunilor sau altor unităţi de cazare este permisă doar pentru persoanele cazate în cadrul acestor unităţi.

- sunt interzise activitatea cu publicul a operatorilor economici licenţiaţi în domeniul jocurilor de noroc, precum şi organizarea şi desfăşurarea activităţii în cadrul cinematografelor, instituţiilor de spectacole şi/sau concerte.

×
Subiecte în articol: ciorogârla carantina