x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Circulația trenurilor a fost reluată în condiții normale pe tronsonul Chitila - Buftea - Periș

Circulația trenurilor a fost reluată în condiții normale pe tronsonul Chitila - Buftea - Periș

29 Iul 2021   •   12:27
Circulația trenurilor a fost reluată în condiții normale pe tronsonul Chitila - Buftea - Periș
Sursa foto: Victor Stroe

Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA a anunțat că traficul feroviar pe intervalul de stații Chitila - Buftea - Periș s-a reluat în condiții normale de trafic, pe ambele fire.

Potrivit unui comunicat al CFR SA, furtuna din noaptea de miercuri spre joi din zona Capitalei a produs avarii majore la sistemul de alimentare cu energie electrică a liniei de contact, pe firul II de pe segmentul de cale ferată Chitila - Buftea - Periș, avarii care au necesitat intervenția echipelor feroviare cu drezine pantograf, pentru remedierea deranjamentelor la linia de contact, cea care asigură alimentarea cu energie electrică a locomotivelor, inclusiv înlocuirea tuturor componentelor, adiacente liniei de contact, rupte de rafalele puternice de vânt.

În intervalul necesar intervențiilor, trenurile de călători au circulat în condiții speciale, acestea fiind rediecționate doar pe firul I.

În acest moment, odată cu finalizarea lucrărilor de remediere a deranjamentelor la linia de contact și repunerea sub tensiune a sistemului de alimentare cu energie electrică, trenurile circulă în condiții normale, și pe firul I și pe firul II, pe intervalul de stații Chitila - Buftea - Periș, a transmis compania.

„Echipele de intervenție feroviare ale SRCF București lucrează în continuare pentru repunerea sub tensiune și realimentarea cu energie electrică a liniei de contact între stațiile Brănești - Fundulea, pe firul II. Până la finalizarea intervențiilor, trenurile circulă în continuare doar pe firul I, între aceste două stații”, se mai arată în comunicat.

Mediafax

×
Subiecte în articol: trafic feroviar trenuri