x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Circulație îngreunată pe mai multe drumuri din țară din cauza unor lucrări

Circulație îngreunată pe mai multe drumuri din țară din cauza unor lucrări

23 Mai 2021   •   09:56
Circulație îngreunată pe mai multe drumuri din țară din cauza unor lucrări

Din cauza cedării terasamentului și surpării carosabilului, pe DN 76 Beiuș – Ștei, la kilometrul 117, în zona localității Drăgănești, județul Bihor, traficul rutier se desfășoară deviat pe ruta Beiuș – DJ 764F – Tărcaia – Sudrigiu – DN 76, arată Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române (IGPR).

În perioada 5 - 27 mai, se desfășoară lucrări de reparații a părții carosabile pe autostrada A2 București-Constanța, pe tronsonul kilometric 64-71 între localitățile Lehliu Gară și Dor Mărunt din județul Călărași. Din acest motiv, traficul rutier este restricționat pe sensul către Capitală, fiind deviat pe sensul către litoral, unde se se circulă pe câte o bandă în ambele direcții.

Pe autostrada A2 București-Constanța, între kilometrii 156 și 160 la Podul Cernavodă, din cauza lucrărilor de reparații, până la finalul lunii mai, circulația este restricționată pe calea 2 (sensul către București), traficul fiind deviat pe calea 1, unde se circulă pe câte o bandă, în ambele sensuri.

Până la finalul lunii mai, se instituie restricție de circulație pe autostrada A2 București-Constanța, la kilometrul 14, în zona localității Cernica, județul Ilfov. Din acest motiv, vor fi restricționate banda de urgența și prima bandă, pe ambele sensuri de deplasare.

Mediafax

×
Subiecte în articol: lucrari de reparatii trafic