x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale CJSU Timiș propune instituirea carantinei în două localități, cu incidențe de 8,5 și 9,9 la mie

CJSU Timiș propune instituirea carantinei în două localități, cu incidențe de 8,5 și 9,9 la mie

06 Noi 2020   •   22:01
CJSU Timiș propune instituirea carantinei în două localități, cu incidențe de 8,5 și 9,9 la mie

CJUS Timiș a adoptat două hotărâri prin care propune instituirea carantinei în localitățile Sânnicolau Mare și Ciacova, unde incidența cazurilor de Covid a ajuns la 8,56, respectiv la 9,99 la mia de locuitori.

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Timiș a adoptat vineri două hotărâri, ținând cont de propunerea Direcției de Sănătate Publică Timiș și avizele Institutul Național de Sănătate Publică, pentru instituirea carantinei în Sânnicolau Mare, unde incidența este 8,56/1000 de locuitori, și Ciacova, unde incidența este de 9,99/1000 de locuitori.

Aceste hotărâri vor fi transmise Centrului Național de Coordonare și Conducere a Intervenției pentru emiterea ordinelor Comandantului Acțiunii privind instituirea măsurii de carantină zonală.

„Carantina se va institui începând cu data și ora prevăzute în Ordinele Comandantului Acțiunii”, a informat Prefectura Timiș.

Tot în cadrul ședinței CJSU Timiș de vineri a fost analizată cererea reprezentanților mai multor săli de fitness privind redeschiderea activității.

„Concluzia tuturor membrilor CJSU Timiș a fost să nu se aprobe redeschiderea acestor săli de sport, având în vedere faptul că în județul Timiș rata de infectare este de 5,76/ 1000 de locuitori și în municipiul Timișoara, unde funcționează o mare parte din aceste săli, rata de infectare a depășit 7/1000 de locuitori”, a mai transmis Prefectuta.

 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: timis covid