x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Operațiunea „RANGA”. Clotilde Armand: „Am demolat construcțiile ilegale de la stația de metrou Gara de Nord”

Operațiunea „RANGA”. Clotilde Armand: „Am demolat construcțiile ilegale de la stația de metrou Gara de Nord”

27 Apr 2021   •   09:38
Operațiunea „RANGA”. Clotilde Armand: „Am demolat construcțiile ilegale de la stația de metrou Gara de Nord”

Clotilde Armand, primarul sectorului 1, a anunțat că, luni, au fost demolate construcţiile ilegale de la staţia de metrou Gara de Nord.

„Am demolat construcțiile ilegale de la stația de metrou Gara de Nord. Sper să fie un semn pentru toți cei care cred că noi ezităm să punem legea în aplicare. Reamintesc că Primăria Sectorului 1 sprijină comercianții de bună credință urmând ca aceștia să fie ajutați să-și desfășoare activitatea într-un alt spatiu”, scrie Clotilde Armand pe pagina sa de Facebook.

 

Metrorex a anunţat în data de 2 aprilie că începe procedurile de evacuare a spaţiilor comerciale existente în staţiile de metrou, întrucât termenul acordat pentru eliberarea acestora expira la acea dată. Conform sursei citate, aceste magazine situate în staţii reprezintă un pericol iminent pentru siguranţa călătorilor şi a infrastructurii de metrou, deoarece constituie obstacole în calea de evacuare în caz de urgenţă, îngreunează accesul la hidranţii interiori şi nicio construcţie după 2010 nu are aviz ISU.

×
Subiecte în articol: Clotilde Armand