x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Clotilde Armand anunță îndepărtarea cablurilor de pe stâlpii din Sectorul 1 al Capitalei

Clotilde Armand anunță îndepărtarea cablurilor de pe stâlpii din Sectorul 1 al Capitalei

11 Aug 2021   •   12:19
Clotilde Armand anunță îndepărtarea cablurilor de pe stâlpii din Sectorul 1 al Capitalei

Primarul Clotilde Armand anunță că trei sferturi din rețeaua de cabluri de pe stâlpii din Sectorul 1 din București a fost îndepărtată. Este un record în domeniu, anunță edilul pe Facebook.

Până în prezent au fost îndepărtate de pe stâlpi cabluri în lungime de peste 50 de kilometri.

Operațiunea va continua și edilul anunță care sunt zonele vizate de echipele Primăriei.

„În ultima săptamână am trecut bariera celor 50 de kilometri de cabluri dezafecțati în Sectorul 1, ceea ce reprezină un record istoric în privința ritmului de dezafectare din Capitală. Astfel, în mai putin de o lună s-au dezafectat circa trei sferturi din toate restanțele istorice (70 km în total). Zona Domenii – Caraiman este aproape finalizată. Urmează dezafectări în interiorul perimetrului Piața Victoriei – Lascăr Catargiu – Piața Romană – Dacia – str. Polonă – Ștefan Cel Mare - Iancu de Hunedoara”, a declarat Clotilde Armand.

Primarul Sectorului 1 mai scrie pe rețeaua de socializare că foștii primarii au refuzat să îndepărteze cablurile de pe stâlpi.

„Deși există legislație europeană care cere ca toate cablurile să fie mutate sub pământ, fiecare primar a ignorat această practică și violență estetică din Capitală. Un hazard inutil pentru oameni, dar și un simbol al lui merge și așa sau scapă cine poate. Noi punem capăt acestor practici”, a precizat Clotilde Armand.

Mediafax

×