x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Constanța: Trei copii plecați de acasă, găsiți după mai mult de 11 ore

Constanța: Trei copii plecați de acasă, găsiți după mai mult de 11 ore

11 Apr 2021   •   15:36
Constanța: Trei copii plecați de acasă, găsiți după mai mult de 11 ore
Sursa foto: Hepta

Mobilizare de forţe în Constanța pentru găsirea a trei copii plecați de acasă sâmbătă - zeci de poliţişti și un elicopter al Inspectoratului General al Aviației i-au căutat toată noaptea.

Polițiștii din orașul Hârșova, județul Constanța, au fost sesizați sâmbătă seară de către o femeie, cu privire la faptul că fiii ei, de 8, 12 și 16 ani au plecat de acasă, din comuna Ciobanu, în jurul orei 19.00, pentru a ajunge în satul Miorița, la o distanță de 17 kilometri.

Peste 40 de polițiști și câini de urmă au pornit în căutarea copiilor. La căutări au participat și cei de la Garda de Coastă cu un aparat de termoviziune. De asemenea, la fața locului a ajuns și un elicopter al Inspectoratului General al Aviației, care a survolat zona.

Duminică în jurul orei 06.30 cei trei copii au fost găsiți pe DN 22A, la aproximativ 7 kilometri de orașul Hârșova.

„Aceștia nu au fost victima vreunei infracțiuni și au declarat faptul că, la lăsarea întunericului, s-au dezorientat și nu au mai știut drumul către destinație, pe timpul nopții fiind adăpostiți sub un copac. Pe această cale, atragem atenția cu privire la îndatoririle și obligațiile pe care părinții le au în privința îngrijirii, educării și supravegherii minorilor”, transmite IPJ Constanța.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: copii găsiți