x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Constanța: Un profesor care predă la două școli, depistat cu COVID-19. Cinci clase trec pe online!

Constanța: Un profesor care predă la două școli, depistat cu COVID-19. Cinci clase trec pe online!

17 Sep 2020   •   20:32
Constanța: Un profesor care predă la două școli, depistat cu COVID-19. Cinci clase trec pe online!

Un profesor care predă la două școli din Constanța a fost depistat cu Covid-19. Elevii din cinci clase vor învăța online, după ce Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a aprobat trecerea din scenariul galben în cel roșu.

Potrivit unui comunicat al Prefecturii Constanța, scenariul de funcționare a fost modificat joi pentru două școli din oraș.

„S-a votat în unanimitate trecerea din scenariul 2, în scenariul 3, a trei clase a III-a din Școala Gimnazială nr. 29 «Mihai Viteazul» Constanța, respectiv trecerea din scenariul 2, în scenariul 3, a două clase a II-a din Școala Gimnazială nr. 8 Constanța. Măsura va fi valabilă până pe data de 1 octombrie”, au transmis reprezentanții Prefecturii.

Conform acestora, decizia a fost luată ca urmare a infectării cu SARS-CoV-2 a unui cadru didactic, care predă în ambele școli. „Din ancheta epidemiologică realizată de DSP Constanța, reiese faptul că profesorul a fost în contact cu elevii”, se mai arată în comunicat.

Alte două unități de învățământ din Constanța au trecut, recent, în scenariul 3 de funcționare: Grădinița cu Program Normal și Prelungit „Colibri” Constanța, până în 28 septembrie, și Liceul Teoretic „Ovidius” Constanța, până în 29 septembrie.

 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: scoli inchise