x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Copilul de 3 ani dispărut din fața casei, în Covasna, a fost găsit

Copilul de 3 ani dispărut din fața casei, în Covasna, a fost găsit

de Alice Petrescu    |    05 Ian 2021   •   12:34
Copilul de 3 ani dispărut din fața casei, în Covasna, a fost găsit

UPDATE: Copilul de 3 ani dispărut luni seara din fața casei, în județul Covasna și căutat de zeci de forțe de ordine și voluntari a fost găsit pe raza localității Araci, la aproximativ 1 km de casă. Micuțul se află într-o stare bună de sănătate, a anunțat Radu Stroe, purtătorul de cuvânt al IJP Covasna, în direct la Antena 3.

Forțele de ordine și voluntarii din Covasna au căutat, de luni seara, un copil de 3 ani, din comuna Vâlcele, sat Hetea, dispărut din fața casei sale. Pe parcursul nopții, polițiști, jandarmi, pompieri din județele Covasna și Brașov, salvamontiști, cu sprijinul voluntarilor și personalului silvic, l-au căutat pe copil în localitatea Hetea și în pădure, fără să-l găsească. Au fost folosite camere cu termo-viziune, autospeciale de teren și câini de urmă.

Stire initială: Un băiețel în vârstă de 3 ani a dispărut în cursul zilei de luni din faţa casei. Peste 100 de persoane l-au căutat pe copil în cursul serii de luni, fără niciun rezultat, iar acţiunea a fost reluată marţi dimineaţă , informează Inspectoratul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Covasna.

Polițiștii au fost sesizați luni seara că Vasile Bogdan Coșcodar, în vârstă de 3 ani, din comuna Vâlcele, sat Hetea, a dispărut din fața casei sale și este de negăsit.

„În seara zilei de 4 ianuarie, pompierii au fost solicitaţi pentru căutarea unui minor dispărut în pădurea din zona localităţii Hetea. În urma solicitării s-au format echipe de căutare-salvare, astfel că peste 100 de pompieri militari din cadrul ISU Covasna şi ISU Braşov, poliţişti, jandarmi, salvatori montani din cadrul Serviciului Public Salvamont Covasna, voluntari din cadrul ASV România şi cetăţeni au cercetat pădurea în căutarea minorului de 3 ani. Acţiunile de căutare au fost sistate după 5 ore şi au fost reluate în această dimineaţă”, au menţionat reprezentanţii ISU Covasna.

Cei care dețin informații care pot duce la găsirea copilului sunt rugați să sune la 112.

Semnalmente: înălțime 0,56 m, greutate aproximativ 15 kg, păr șaten închis, lungime scurtă, ochi căprui, prezintă la piciorul stâng o urmă de arsură de aproximativ 2 cm.

Copilul era îmbrăcat în pantaloni din material textil de culoare albă, bluză cu mânecă lungă de culoare albă, cizme de culoare verde.

Poliția precizează că nu există fotografii cu copilul.

 

×
Subiecte în articol: baiat disparut covasna