x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Coronacriza: Comuna Cuza Vodă din județul Galați intră în carantină

Coronacriza: Comuna Cuza Vodă din județul Galați intră în carantină

29 Dec 2020   •   17:08
Coronacriza: Comuna Cuza Vodă din județul Galați intră în carantină

O comună din județul Galați intră în carantină, după ce în interior s-au înmulțit foarte mult cazurile de infectare cu virusul SARS CoV-2. Decizia a fost luată de Centrul Național de Coordonare și Conducere a Intervenției și intră în vigoare marți, la ora 20.00.

Comuna Cuza Vodă va intra în carantină începând de marți și va rămâne izolată timp de 14 zile din cauza numărului în creștere de persoane infectate.

„Începând cu data de 29.12.2020 ora 20.00, pentru o perioadă de 14 zile, până la data de 12.01.2021 ora 20.00, se instituie măsura de carantină zonală a comunei Cuza Vodă, județul Galați”, a anunțat Prefectura Galați.

Comuna Cuza Vodă se află la 28 de kilometri de orașul Galați și are peste 3.000 de locuitori. În următoarele două săptămâni, persoanele vor intra și vor ieși din comună doar în condiții speciale pe la filtrele organizate de autorități.

De asemenea, purtarea măștii este obligatorie în toate spațiile publice și este interzisă circulația persoanelor și a vehiculelor în intervalul orar 23.00 - 05.00. Tranzitul mașinilor prin zona aflată în carantină este permis, dar șoferii nu au voie să oprească în interiorul comunei.

 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: carantină