x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Crește rapid numărul localităților cu rată de infectare peste 6 la mie. Care este cel mai afectat județ

Crește rapid numărul localităților cu rată de infectare peste 6 la mie. Care este cel mai afectat județ

27 Sep 2021   •   11:10
Crește rapid numărul localităților cu rată de infectare peste 6 la mie. Care este cel mai afectat județ

Rata de infectare în 13 localităţi din judeţul Ilfov a trecut, luni, de 6 cazuri la mia de locuitori. Duminică erau 9 localităţi cu incidență mai mare de 6 cazuri la mia de locuitori.

Este vorba despre Afumaţi - 8,58 la mie, Berceni - 7,40, Brănești - 6,47, Bragadiru - 8,23, Chiajna - 7,99, Dărăști Ilfov - 6,64, Dobroești - 9,31, Măgurele - 6,75, Mogoșoaia - 8,68, Otopeni - 7,22, Popești-Leordeni - 7,24, Ștefăneștii de Jos - 6,44 și Voluntari - 7,66 la mie.

Duminică, pentru Bragadiru, Mogoșoaia și Dobroești Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a decis carantină de noapte toată săptămâna.

Măștile de protecție trebuie purtate în spații publice precum piețe, târguri, talciocuri, stații pentru transportul în comun și pe o rază de 50 de metri în jurul școlilor.

Se interzice organizarea de nunți și botezuri, cursuri de instruire pentru adulți și conferințe.

Activitatea în baruri cluburi și discoteci este închisă.

Carantina nu se aplică persoanelor vaccinate împotriva virusului Sars-Cov-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare și care fac dovada îndeplinirii aceste condiții prin intermediul certificatului de vaccinare.

Mediafax

×
Subiecte în articol: rata de infectare 6 la mie