x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Crimă înfiorătoare în Ilfov! Un bărbat este acuzat că a omorât o bătrână

Crimă înfiorătoare în Ilfov! Un bărbat este acuzat că a omorât o bătrână

01 Dec 2020   •   12:43
Crimă înfiorătoare în Ilfov! Un bărbat este acuzat că a omorât o bătrână

Un bărbat a fost reținut pentru 24 de ore și urmează să fie prezentat judecătorului fiind acuzat că a omorât o bătrână. Incidentul s-a produs în orașul Buftea, iar victima este o femeie de 83 de ani, scrie Mediafax

Potrivit IPJ Ilfov, duminică, la ora 19:16, polițiștii orașului Buftea au fost sesizați prin apel 112 de către un bărbat, cu privire la faptul că în curtea unui imobil din orașul Buftea se afla căzută, o persoană de sex feminin.

Imediat la fața locului s-au deplasat politisti, criminaliști și procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Ilfov pentru efectuarea anchetei.

De asemenea, la adresa indicată în apelul 112 s-a deplasat un echipaj medical, care, după efectuarea manevrelor de resuscitare, a declarat decesul victimei.

În urma investigațiilor, polițiștii sub coordonarea Parchetului au identificat victima, o femeie în vârstă de 83 de ani, precum și persoana bănuită de comiterea crimei, un bărbat în vârstă de 39 de ani, din Ilfov.

Bărbatul a fost audiat și apoi a fost reținut pentru 24 de ore. Marți, el va fi dus în fața judecătorului și ar putea fi arestat preventiv pentru 30 de zile. În acest caz a fost deschis un dosar penal privind infracțiunea de omor.

 

×
Subiecte în articol: crima ilfov