x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Cutremur 24 septembrie 2016. Iaşi: Atacuri de panică şi tencuiala căzută de pe o clădire veche

Cutremur 24 septembrie 2016. Iaşi: Atacuri de panică şi tencuiala căzută de pe o clădire veche

24 Sep 2016   •   08:27
Cutremur 24 septembrie 2016. Iaşi: Atacuri de panică şi tencuiala căzută de pe o clădire veche

Seismul s-a resimţit şi la Iaşi, mai multe apeluri telefonice fiind înregistrate la dispeceratul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) din partea cetăţenilor panicaţi.

Imediat după cutremur, angajaţii ISU s-au deplasat în zona centrală a Iaşiului, la Palatul Braunstein, pentru că s-au desprins părţi din tencuiala clădirii.

"Echipajele ISU au intervenit în municipiul Iaşi pentru degajarea tencuielii căzute de pe o clădire precum şi a elementelor de construcţie a unui balcon. Clădirea nu este locuită şi nu au existat victime. Am fost solicitaţi, prin serviciul de urgenţă 112, pentru acordarea de servicii medicale la două persoane care prezentau traumatisme minore", a declarat Silvia Bolohan, purtătorul de cuvânt al ISU Iaşi.

CLICK pe imagine pentru a vedea GALERIE FOTO



Cei de Ambulanţă au preluat 12 apeluri venite din partea unor persoane care au suferit atacuri de panică.

Mai mulţi utilizatori ai paginii de socializare Facebook au scris că în timpul sinistrului uşile mobilierului s-au deschis sau că le-au căzut diferite obiecte. De teama unor replici puternice unii ieşeni au preferat să îşi petreacă restul nopţii în faţa blocurilor sau în maşini. www.agerpres.ro

×
Subiecte în articol: Cutremur 24 septembrie 2016 cutremur