x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Detalii INCREDIBILE despre moartea gemenilor de doar 2 ani, care au căzut de la etajul 10 al unui bloc din Ploiești

Detalii INCREDIBILE despre moartea gemenilor de doar 2 ani, care au căzut de la etajul 10 al unui bloc din Ploiești

12 Aug 2021   •   10:43
Detalii INCREDIBILE despre moartea gemenilor de doar 2 ani, care au căzut de la etajul 10 al unui bloc din Ploiești

Incep sa par detalii cutremuratoare în cazul gemenilor morţi de la Ploieşti. Mama celor doi micuti făcea live pe Facebook și asculta manele la maxim cand tragedia a avut loc și nu a auzit nici macar sirenele salvatorilor! Cei de la poliție au fost cei care au anunța-o pe femeie de tristul eveniment.

Martorii au povestit in lacrimi ce s-a intamplat.„Nu am apucat decât să văd că micuţii erau aici, erau jos. Fata era cu piciorele strâmbe şi băiatul în pijamale desculţ.”, spune o femeie.

În tot acest timp, mama celor doi copilași făcea live pe facebook. Femeia era în pat alături de celălalt copil al ei, asculta manele la maxim și fuma. Deși sirenele salvatorilor se auzeau, femeia nu a avut nicio reacție. Polițiștii au fost cei care i-au oprit distracția când au venit să o anunțe ce s-a întâmplat.

Vecinii spun că familia se mutase de câteva zile în apartament. În dreptul ferestrei s-ar fi aflat o masă, iar cei mici s-au urcat pe ea, apoi pe pervaz de unde au căzut. O femeie de la un magazin din apropiere le-a spus jurnaliștilor că a văzut toată ziua cum sunt aruncate mici obiecte pe geam, probabil tot de cei mici.

Tatăl copiilor nu era acasă în momentul tragediei, a venit mai tâzriu și era în stare de șoc. Poliția a deschis dosar penal și efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

×