x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Doi soţi din Bihor în stare gravă la spital de la o tigaie

Doi soţi din Bihor în stare gravă la spital de la o tigaie

03 Mar 2020   •   08:12
Doi soţi din Bihor în stare gravă la spital de la o tigaie

Doi soţi din Bihor au ajuns în stare gravă la spital, după ce femeia a manevrat greşit o tigaie în bucătărie, turnând apă peste uleiul încins. Imediat, focul a cuprins-o pe femeie, iar bărbatul a încercat să o salveze, însă a fost şi el cuprins de flăcări, scrie observator.tv.

Femeia era în bucătăria casei şi prăjea ceva într-o tigaie, iar la sfârşit a pus apă peste uleiul încins, ceea ce a generat, brusc, o flacără puternică. Soţul a încercat s-o ajute, dar s-a expus şi el flăcărilor, amândoi ajungând în stare gravă la spital.

"Pacienta are arsuri de gradul II A / II B pe 10% din suprafaţa corpului, pe faţă, gât şi pe antebraţul mâinii drepte. A trebuit întubată şi s-a decis inducerea comei, ca să nu simtă durerea", a declarat pentru ebihoreanul.ro directorul medical al Spitalului Judeţean.

Soţul femeiii, în vârstă de 49 ani, a suferit şi el arsuri de gradul IIA pe 7% din suprafaţa corpului, pe gât şi la mâna dreaptă. Şi acesta a fost întubat după internare. Ambii pacienţi au fost izolaţi, bărbatul fiind extubat, dar femeia respiră în continuare cu ajutorul aparatelor şi este tot în comă indusă, informează presa locală.

 

×
Subiecte în articol: bihor