x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Două femei s-au luat la bătaie în Arad: O tânără i-a dat alteia cu parul în cap, apoi a mers la Poliție

Două femei s-au luat la bătaie în Arad: O tânără i-a dat alteia cu parul în cap, apoi a mers la Poliție

26 Noi 2020   •   16:34
Două femei s-au luat la bătaie în Arad: O tânără i-a dat alteia cu parul în cap, apoi a mers la Poliție

O tânără din Arad a intrat în casa alteia, i-a dat un par în cap, după care a mers la Poliție să reclame că a fost victima unei agresiuni.Jandarmii arădeni au fost chemați să intervină miercuri la o adresă din municipiul Arad, unde a fost raportat un scandal între două femei.

Apelul la 112 a fost efectuat chiar de către victimă.

Jandarmii au mers la adresa indicată, unde au găsit o femeie care prezenta ușoare urme de agresiune.

Aceasta le-a povestit jandarmilor că în urmă cu puțin timp, cineva a bătut la ușa apartamentului, iar în momentul în care a răspuns, o femeie de aproximativ 24 de ani a intrat peste ea și a început să o lovească în zona capului, cu o bucată de lemn. La rândul ei, victima în vârsta de 23 de ani, a răspuns atacului cu un obiect contondent, lovind agresoarea în zona picioarelor.

Femeia le-a mai mărturisit jandarmilor faptul că agresoarea este de fapt o cunoștință mai veche cu care a mai avut conflicte în trecut, fără să specifice motivele acestora.

Jandarmii au găsit presupusa agresoare chiar la sediul Poliției din Arad. După încheierea conflictului, aceasta a plecat spre sediul Poliției cu intenția de a depune plângere, pentru agresiunea suferită în apartamentul femeii peste care a intrat.

Jandarmii au întocmit pe numele tinerei acte de sesizare necesare organelor de urmărire penală, pentru loviri și alte violențe și violare de domiciliu.

A fost chemată și o ambulanță, însă tinerele au refuzat să fie transportate la spital.

×
Subiecte în articol: bataie femei arad politie