x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Emil Boc răspunde criticilor privitoare la organizarea festivalului UNTOLD

Emil Boc răspunde criticilor privitoare la organizarea festivalului UNTOLD

17 Sep 2021   •   13:03
Emil Boc răspunde criticilor privitoare la organizarea festivalului UNTOLD

Ecourile festivalului UNTOLD, desfășurat la Cluj-Napoca, sunt diverse. În timp ce tinerii s-au bucurat de muzică și distracție, teama de valul 4 al pandemiei de COVID-19 dar și conflictele politice au dus la critici aprinse împotriva primarului Emil Boc.

”Și Saga nu s-a ținut la București. Pai atunci întrebati-i pe domnii de la București, care mor de grija Clujului, de ce nu spun și de București. Văd că sunt foarte mulți domni de la PSD, cărora tare mult le pasă de Cluj. I-aș invita să se uite la partidul lor și să se uite și la București și să ne lase în pace, că știm să ne manageriem orașul. 

Viața merge mai departe cu oamenii vaccinați peste tot în lume. Și acest eveniment, ca orice alt eveniment care are vaccinații asigurați așa va fi și în continuare. A fost un eveniment care are maxim de control în vremuri de pandemie. Știm că acolo au fost oameni vaccinați și ei nu dezvoltă forme grave și nu pun probleme. 

La fel ca la restaurant. Nu se va mai intra fără certificat verde COVID. Este nevoie de responsabilitatea fiecăruia dintre noi”, a spus edilul Clujului, scrie stiridecluj.ro.

Zilele trecute, deputatul PSD, medicul Alexandru Rafila, l-a atacat dur pe Emil Boc 

"Eu am mai spus: putem fi populari sau impopulari. Cred că prioritatea trebuie să fie funcţionarea şcolilor faţă în faţă, dacă nu vrem să nenorocim această generaţie de copii de tot. Chestiunea asta, că e 6, că e nu ştiu ce, vreau să vă zic un lucru, că domnul Boc este extrem de popular la Cluj. Domnul Boc, datorită faptului că a fost amfitrionul, susţinătorul şi promotorul acestui festival de la Cluj va fi şi cel care va beneficia de primul mare oraş din România în carantină - acesta va fi Cluj-Napoca", a spus acesta, la România TV.

Festivalul UNTOLD a fost cel mai mare din Europa în acest an și a adus orașului circa 35 de milioane de euro.

×
Subiecte în articol: Untold emil boc