x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Enervat că a luat o groază de amenzi, un constănțean și-a dat foc la  mașină în fața Poliției

Enervat că a luat o groază de amenzi, un constănțean și-a dat foc la  mașină în fața Poliției

25 Feb 2020   •   22:30
Enervat că a luat o groază de amenzi, un constănțean și-a dat foc la  mașină în fața Poliției

Un bărbat supărat că a luat prea multe amenzi și-a incendiat mașina, marți, în fața sediului Poliției Rutiere Constanța. Bărbatul de 33 de ani a protestat astfel față de sancțiunile acordate de polițiști, care i-au reținut permisul pentru o depășire neregulamentară.

Polițiștii au fost sesizați marți cu privire la faptul că o mașină arde în fața Serviciului Rutier din Constanța.

„Deplasați la fața locului, polițiștii au stabilit faptul că, pe fondul unui protest spontan privind măsurile luate de polițiștii rutieri împotriva sa, un bărbat de 33 de ani și-ar fi incendiat autoturismul”, a informat IPJ Constanța.

După verificări, polițiștii au constatat că bărbatul de 33 de ani era nemulțumit pentru că a fost amendat de șapte ori în ultimii patru ani pentru nefolosirea centurii de siguranță, viteză excesivă sau pentru ITP expirat. Mai mult, bărbatului i-a fost chiar marți reținut permisul de conducere pentru o depășire neregulamentară.

Supărat pe polițiști, acesta a parcat mașina în fața sediului Poliției Rutiere, a stropit interiorul autoturismului cu combustibil și i-a dat foc.

„În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere. Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de mâine (miercuri-n.r.) să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța cu propuneri corespunzătoare”, a mai transmis IPJ Constanța.

MEDIAFAX

×
Subiecte în articol: incendiere masini