x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Fără luminițe de Crăciun în Sectorul 6. Ciprian Ciucu: Bani aruncați pe fereastră!

Fără luminițe de Crăciun în Sectorul 6. Ciprian Ciucu: Bani aruncați pe fereastră!

16 Noi 2020   •   21:52
Fără luminițe de Crăciun în Sectorul 6. Ciprian Ciucu: Bani aruncați pe fereastră!

Primăria Sectorului 6 are un contract cadru prin care ar trebui să cheltuiască 500.000 de euro pe iluminatul de Crăciun. Noul primar, Ciprian Ciucu, spune că a văzut conceptul și i se pare „de prost gust” și le propune bucureștenilor să amâne această investiție: „Aș putea face o grădiniță”, spune el.

Ciprian Ciucu a scris, luni, pe Facebook, faptul că bucureștenii din Sectorul 6 nu vor avea anul acesta luminițe de Crăciun și crede că este decizia cea bună.

„Să vă dau și datele problemei: Primăria Capitalei, cea care era expertă la aruncat cu banii pe fereastră, a neglijat întotdeauna Sectorul 6 la acest capitol. Fostul primar și-a asumat el, din bugetul Primăriei, toate costurile iluminatului festiv și avem acum un contract cadru. Nu avem timp să facem o nouă achiziție, ar trebui să lucrăm în cadrul contractului curent, ceea ce ne-ar duce pe la suma de 400.000 de euro pentru Sectorul 6. La asta s-ar adăuga frumoasă sumă de 100.000 de euro (tot un contract cadru cu o altă firmă) doar pentru Parcul Drumul Taberei”, scrie primarul Ciucu.

Acesta afirmă că de 500.000 de euro ar putea face o grădiniță sau o creșă sau să mai asfalteze o stradă. În plus, afirmă Ciucu, luminițele ar fi la fel ca în anii trecuți.

„Am primit conceptul și, vă spun, sunt cam de prost gust”, spune el.

Primarul Ciucu promite că anul viitor se va ocupa din timp și va remedia situația, astfel încât la bucureștenii din Sectorul 6 să aibă, de sărbătorile de iarnă, iluminat festiv de calitate la un preț corect.

 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: fără luminițe de Crăciun