x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Focarul de la Centrul de Reabilitare din Huşi s-a extins: Numărul infectaților a ajuns la 190

Focarul de la Centrul de Reabilitare din Huşi s-a extins: Numărul infectaților a ajuns la 190

11 Aug 2020   •   16:13
Focarul de la Centrul de Reabilitare din Huşi s-a extins: Numărul infectaților a ajuns la 190
Sursa foto: observator.tv

Alertă la Centrul Abilitare şi Reabilitare pentru Persoane Adulte din Huşi. De la cele 76 de persoane care erau confirmate sâmbătă cu SARS COV2 marţi, autorităţile din Vaslui au anunţat că s-a ajuns la 190 de infectaţi, scrie Mediafax

 

Cei mai mulţi dintre aceştia, adică 158, sunt persoane aflate îngrijre în acel centru. Potrivit reprezentanţilor Prefecturii Vaslui sunt şi 32 de angajaţi confirmaţi cu infecţia cu SARS COV2. Sâmbătă, la aflarea primelor rezultate, autorităţile anunţau că la cei infectaţi vor primi îngrijiri în centru şi că nu vor fi transferaţi la o unitate medicală.

„Vă putem informa că până la data de 10 august, conform informațiilor oferite de Direcția de Sănătate Publică Vaslui, se aflau 190 de persoane pozitive în cadrul Centrului de Abilitare şi Reabilitare pentru Persoana Adultă cu Dizabilităţi din municipiul Huşi, județul Vaslui ( 158 de beneficiari şi 32 de angajaţi). Situaţia actualizată o vom transmite în cursul zilei de astăzi, imediat ce primim informaţiile de la Direcţia de Sănătate Publică Vaslui”, au transmis reprezentanţii Prefecturii Vaslui.

 

×