x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Ford a deschis un centru de vaccinare contra Covid-19 pentru Craiova

Ford a deschis un centru de vaccinare contra Covid-19 pentru Craiova

13 Mai 2021   •   11:38
Ford a deschis un centru de vaccinare contra Covid-19 pentru Craiova

Ford România, cu sprijinul Ford Motor Company Fund, latura filantropică a Ford Motor Company, în parteneriat cu Primăria Craiova și organizația non-profit Rotary Craiova Probitas, a deschis un centru public de vaccinare anti Covid-19 pentru comunitatea din Craiova.

Centrul a fost autorizat de către Direcția de Sănătate Publică Dolj, cu avizul Comitetului Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea, cu sprijinul Ministerului Sănătății și Prefecturii Dolj.

Centrul Comunitar Ford de Vaccinare anti Covid-19 este rezultatul unei investiții de $150.000 a Ford Motor Company Fund, în colaborare cu partenerul său internațional GlobalGiving. Finanțarea este acordată către organizația medicală non-profit Probitas Rotary Craiova, care gestionează centrul și administrează procesul de vaccinare. Centrul este situat în incinta fabricii Ford Craiova, lângă poarta 3 și este deschis de luni până duminică, de la 8:00 la 20:00. Centrul va sta la dispoziția persoanelor interesate pentru o perioadă de aproximativ 6 luni.

Vaccinul utilizat în centrul de vaccinare Ford este Cominarty, produs de compania farmaceutică Pfizer-Biontech, iar vaccinarea se poate face cu programare pe platforma națională sau la fața locului. Orice persoană vaccinată deja cu prima doză Pfizer într-un alt centru, poate primi a doua doză Pfizer în centrul de vaccinare Ford și poate obține certificatul de vaccinare.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: centru vaccinare ford craiova