x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Fostul contabil al Episcopiei Hușilor s-a spânzurat. Era cercetat pentru dispariția a 30.000 de lei

Fostul contabil al Episcopiei Hușilor s-a spânzurat. Era cercetat pentru dispariția a 30.000 de lei

06 Ian 2020   •   15:54
Fostul contabil al Episcopiei Hușilor s-a spânzurat. Era cercetat pentru dispariția a 30.000 de lei

Fostul contabil al Episcopiei Husilor s-a spânzurat în cursul zilei de duminica, în locuința sa din Dancu în care locuia singur, potrivit Ziarul de Iasi.

"Pe data de 5 ianuarie am primit un apel telefonic la serviciul 112 prin intermediul căruia eram anunţaţi că un bărbat decedat în localitatea Dancu din comuna Holboca. Poliţiştii sosiţi la faţa locului au identificat un bărbat de 48 de ani. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă. Cadavrul a fost dus la Institutul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei, pentru stabilirea cauzei decesului. Cercetările continuă pentru stabilirea situaţiei de fapt", a afirmat purtătorul de cuvânt al IPJ Iaşi, citat de Agerpres

Surse din rândul anchetatorilor susţin că bărbatul este fostul contabil al Episcopiei Huşilor. 

Marius Cătălin Genescu (48 de ani) a fost găsit mort de către fiul său, care a și anunțat Poliția. Bărbatul nu a mai putut fi salvat iar trupul său a fost dus la IML pentru necropsie.

Genescu era cercetat în Vaslui într-un caz privind dispariția a aproximativ 30.000 de lei, bani pe care i-ar fi gestionat și care ar fi trebuit să ajungă pentru modernizarea unei biserici, lucru care nu s-a mai întâmplat. El a fost contabil timp de 19 ani, în timpul în care episcop a fost Corneliu Bârlădeanu.

×