x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Galați:Un spital suport Covid va fi dotat cu aparatură modernă în valoare de peste 3 milioane de lei

Galați:Un spital suport Covid va fi dotat cu aparatură modernă în valoare de peste 3 milioane de lei

13 Mar 2021   •   19:30
Galați:Un spital suport Covid va fi dotat cu aparatură modernă în valoare de peste 3 milioane de lei

Ambulatoriul de Specialitate de la Spitalul de Pneumoftiziologie din orașul Galați va fi dotat cu aparatură modernă în valoare de peste 3 milioane de lei. Printre aparatele care urmează să fie cumpărate este un computer tomograf performant, dotat cu tehnologii de analiză a nodulilor pulmonari.

Autoritățile județene au lansat procedura de achiziţie publică pentru dotarea cu aparatură medicală a Ambulatoriului de Specialitate de la Spitalul de Pneumoftiziologie. Valoarea investiţiei este de 3,1 milioane de lei, fonduri europene. 

„În acest moment, se lucrează la amenajarea interiorului noii clădiri.În cadrul acestei investiţii, pe care o realizăm cu fonduri europene, vom dota Ambulatoriul de Specialitate cu aparatură medicală modernă, printre care şi un computer tomograf performant, dotat cu tehnologii de analiză a nodulilor pulmonari”, a declarat Costel Fotea, preşedintele Consiliului Judeţean Galaţi

La Spitalul de Pneumoftiziologie este în desfășurare o lucrare amplă privind extinderea şi modernizarea ambulatoriului de specialitate. Suprafața vechiului ambulatoriu se va mări de patru ori şi vor fi reconfigurate circuitele medicale, astfel încât, în premieră, vor fi trasee separate pentru diagnosticarea și tratamentul copiilor și adulților.

Valoarea totală a investiţiei de la Spitalul de Pneumoftiziologie din Galați este de aproximativ 10 milioane de lei.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: spital modernizat galati