x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale IMAGINI LIVE - Ger polar în Banat; -41 de grade în Semenic

IMAGINI LIVE - Ger polar în Banat; -41 de grade în Semenic

21 Feb 2018   •   11:15
IMAGINI LIVE - Ger polar în Banat; -41 de grade în Semenic

Vreme deosebit de rece în Banat, în aceste zile, astfel că temperaturile resimțite au valori siberiene. Serviciul Regional de Prognoză a Vremii Timișoara anunță că, ieri, precum și noaptea trecută, pe crestele montane din Banat, indicele de răcire (n.r. o măsură a temperaturii resimțite ce depinde de temperatura aerului și de viteza vântului) a coborât sub pragul critic de -32 de grade Celsius.

Astfel, în această dimineață, la ora 07.00, în Munții Țarcu temperatura resimțită era de -41 de grade Celsius, iar pe Semenic, de -26 de grade Celsius. De asemenea, astăzi și mâine, este posibil ca indicele de răcire să mai coboare sub acest prag critic de -32, scrie pressalert.ro

Totodată, meteorologii anunță că, în această dimineață, până la ora 10.00, județul Caraș-Severin se află sub cod galben de vânt puternic. La rafală, vântul va atinge local 75-85 de kilometri, iar la munte 95-100 km/h. Noaptea trecută, timp de câteva ore, a fost emisă o avertizare de cod portocaliu de vânt puternic pentru județul Caraș-Severin, astfel că vântul a atins la rafală și peste 100 km/h.

Click pe AICI pentru IMAGINI LIVE

 


 

×
Subiecte în articol: ger polar in banat