x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Harghita: Şofer rănit de căderea unui arbore, transportat la spital cu traumatism cranian şi contuzie toracică

Harghita: Şofer rănit de căderea unui arbore, transportat la spital cu traumatism cranian şi contuzie toracică

05 Feb 2020   •   20:30
Harghita: Şofer rănit de căderea unui arbore, transportat la spital cu traumatism cranian şi contuzie toracică

Şoferul care a fost rănit după ce un copac a căzut peste autocamionul pe care-l conducea, pe DN 15, între Topliţa şi Bilbor, a fost transportat de o ambulanţă la spitalul din Topliţa, cu traumatism cranian şi contuzie toracică, a precizat pentru AGERPRES directorul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Harghita, dr. Peter Szilard.

"Este vorba de un bărbat de 56 de ani, care a suferit traumatism cranian deschis şi contuzie toracică. Se face evaluarea stării generale şi este posibil să fie transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Miercurea Ciuc", a precizat dr. Peter Szilard.

Şoferul în cauză se afla la volanul unui autocamion, pe DN 15, când un arbore a căzut peste cabina vehiculului şi l-a rănit grav.

Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Braşov "recomandă conducătorilor auto să se deplaseze doar în cazuri de strictă necesitate pe drumurile aflate sub cod portocaliu şi roşu, să circule prudent, să adapteze viteza la condiţiile din trafic, să aibă autovehiculele echipate corespunzător pentru condiţii de iarnă şi să se informeze în prealabil cu privire la condiţiile de trafic din zonele tranzitate".

AGERPRES 

×
Subiecte în articol: cădere arbore