x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Incendiu de amploare în Giurgiu. Pompierii intervin pentru stingerea incendiului care a cuprins patru case

Incendiu de amploare în Giurgiu. Pompierii intervin pentru stingerea incendiului care a cuprins patru case

09 Dec 2019   •   09:51
Incendiu de amploare în Giurgiu. Pompierii intervin pentru stingerea incendiului care a cuprins patru case

Pompierii intervin, luni dimineaţa, pentru stingerea unui incendiu care a cuprins patru case din municipiul Giurgiu, nouă persoane autoevacuându-se, au informat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU).

Iniţial, a fost anunţat că focul izbucnise la o singură locuinţă, însă, din cauză că imobilele erau foarte apropiate, incendiul s-a extins la alte trei case.

"Printr-un apel la 112 am fost anunţaţi cu privire la faptul că o casă de pe strada Sirenei din municipiul Giurgiu a luat foc, la faţa locului s-au deplasat trei autospeciale cu apă şi spumă de la Detaşamentul Giurgiu, dar focul s-a extins cu repeziciune la o o altă casă învecinată de pe aceeaşi stradă. Nouă persoane s-au autoevacuat din ambele case", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Giurgiu, Nicoleta Beianu.

La faţa locului acţionează cinci autospeciale cu apă şi spumă, o cisternă cu apă de la Serviciul Voluntar de Urgenţă Giurgiu, o ambulanţă SMURD şi o ambulanţă de la SAJ Giurgiu. Acţiunea este în dinamică, pompierii intervenind pentru stingerea incendiului.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: incendiu giurgiu