x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Incendiu de amploare stins de pompierii militari în zona ultracentrală a municipiului Arad

Incendiu de amploare stins de pompierii militari în zona ultracentrală a municipiului Arad

16 Apr 2016   •   18:44
Incendiu de amploare stins de pompierii militari în zona ultracentrală a municipiului Arad
Sursa foto: Dragos Stoica/Intact Images

Pompierii militari au intervenit sâmbătă pentru stingerea unui incendiu la un atelier de tâmplărie situat în zona ultracentrală a oraşului, a anunţat purtătorul de cuvânt al ISU Arad, George Pleşca.

Potrivit acestuia, la faţa locului au fost trimise cinci autospeciale cu apă şi spumă (ASAS), un echipaj de descarcerare şi un echipaj SMURD.

''Atelierul de tâmplărie în care se afla o cantitate importantă de lemn, rumeguş şi burete pentru tapiţerie era amplasat între patru clădiri. Prioritatea pompierilor a fost, pe lângă stingerea flăcărilor care au cuprins atelierul de tâmplărie, protejarea imobilelor din jur. Intervenţia a fost îngreunată pentru că a fost necesar ca pompierii să sape pentru a găsi hidranţii de apă, care au fost acoperiţi în urma lucrărilor efectuate pe strada respectivă'', a mai spus Pleşca.

Oficialul ISU Arad a adăugat că incendiul a cuprins şi trei garaje, lipite de clădirea atelierului de tâmplărie, care au ars. Totuşi, proprietarii acestora şi-au scos la timp autoturismele, astfel că pagubele au fost reduse.

Pompierii vor face investigaţii la faţa locului pentru a stabili care au fost cauzele izbucnirii incendiului. AGERPRES

×