x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Incendiu într-un bloc din Târgu Măgurele: 20 de oameni, între care 4 copii, evacuați

Incendiu într-un bloc din Târgu Măgurele: 20 de oameni, între care 4 copii, evacuați

24 Dec 2020   •   20:50
Incendiu într-un bloc din Târgu Măgurele: 20 de oameni, între care 4 copii, evacuați
Sursa foto: Hepta

20 de oameni, între care patru copii, au fost evacuați, joi seara, din locuințe, în urma unui incendiu izbucnit într-un bloc din Turnu Măgurele, județul Teleorman. Nu au fost înregistrate victime.

Incendiul a izbucnit într-un bloc de locuințe, de pe strada Chimiei, din Turnu Măgurele, la un apartament situat la etajul al doilea.

Pompierii au constatat că focul se manifesta mocnit într-un dormitor al locuinței, la un pat, tocul unei ferestre și la mai multe materiale textile, cu degajări mari de fum.

„Aproximativ 20 de persoane, locatarii de pe scara blocului, s-au autoevacuat până la sosirea echipajelor de intervenție. Dintre acestea, patru copii, cu vârste cuprinse între 2 și 8 ani, și un adult, de circa 32 de ani, cu atac de panică și ușoară intoxicație cu fum, au fost preluate de către echipajele SAJ Teleorman, au primit primul ajutor și au fost transportate la UPU Alexandria pentru investigații medicale amănunţite”, transmit reprezentanții ISU Teleorman.

Incendiul a fost stins rapid, fără ca flăcările să se extindă la bunurile din celelalte încăperi.

Din primele verificări efectuate, cauza probabilă a incendiului a fost o lumânare aprinsă, uitată de locatar. Apartamentul nu era racordat la instalația electrică a blocului, iar în interiorul acestuia nu se afla nicio persoană la momentul izbucnirii incendiului.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: incendiu targu magurele